2011-05-30 | 15:54:12

bloggpaus /felicia

bloggpaus skaffar jag nu, kommer kanske att uppdatera någon gång ibland men eftersom att jag inte har någon dator nu så blir det väldigt svårt. tror att erika kommer att fortsätta uppdatera men vi får se. ni får ha det bäst och jag ska försöka köpa en dator! :)

2011-05-28 | 19:45:10

GLAAAAAAAAAAAAAAADDDDDD

VET NI VAD??? JAG VANNNN ETT PRESENTKORT PÅ 1000 KR HOS www.dennism.se!! Grym blogg som är en utav mina favoritbloggar då han har mycket bilder och alltid roliga tävlingar. Jag anmäler mig nästan alltid automatiskt men trodde aldrig att jag skulle vinna. Är verkligen såååå glad nu. Detta gjorde min dag och jag vill inte alls plugga nu. :D :D :D


2011-05-28 | 19:05:48

MÅSTE PLUGGA

tjohooo, lång dag i stallet och när jag kom hem har jag bara överfört allt jag har på datan till en extern hårddisk. typ 4000 bilder tror jag att det va så fick rensa maaassor! även massa filmer och låtar som jag fick ta bort, r.i.p på dem<3 annars är jag allmänt sur/ledsen/stressad för att skolan typ dödar än och jag ska upp klockan 5 imorgon bitti, KUL.

+ att vi ska lämna in våra datorer på måndag och jag har ingen annan data så kommer inte kunna blogga då. vet inte hur jag ska göra, pratade med erika idag om hur vi ska göra med bloggen men kom inte fram till något. kan ju kanske låna min mammas jobbdator men det är ju inte så ofta, hur ska jag göra med facebook lixom?? :O panikkkkk, jag är ju beroende av min dator!

dagens plugg-outfit:


klasströja och mycket snygga fleece-älg-hjärtan-byxor. :)

2011-05-28 | 16:20:01

gissa vem #12



2011-05-27 | 19:28:43

in the omahamaa

kom nyss hem från stan, sprang in igenom dörren och kastade mig på toaletten - så toanödig va jag! bara så att ni vet, tänkte att det va intressant? i stan va jag med bella, natta och olivia och vi kollade efter balklänning och skor. jag provade flera klänningar och när jag precis hittat en jag tyckte om så visar det sig att den typ är genomskinlig!!???? JAG DOG NÄSTAN, så arg va jag. men jag köpte den på öppet köp så ska testa den här hemma och se om vi har någon lösning!

lite bilder från dagens syslöjd:


sarah och jag. mössan har sarah stickat, visst fin? bollen heter Buppe <33

saraaah och jag, visst har jag en otroligt snygg pose på bilden? ;) malin i hörnet, cool!

jag och sarahs mössa, älskade Buppe som jag kom på namnet på.. eller jag började typ skrika buooopppeee när jag såg "honom" haha!

2011-05-27 | 19:20:54

rätt svar #11


rätt svarade: http://jullanhenningsson.blogg.se/ http://baralillasarah.blogg.se http://toppenthea.blogg.se/


2011-05-27 | 11:10:18

PB ♥

sorry den dåliga uppdateringen men jag har haft fullt upp och + att jag är beroende av en serie nu som jag inte kan släppa haha. har bara 8 avsnitt kvar, sen har jag kollat klart hela serien så då kanske jag kan bli mitt normala jag igen. okej, normal är jag inte men yeahyeah. serien jag kollar på är prison break och åhhh vad bra det är! kollade de 3 fösta säsongerna i höstas och nu började jag kolla på fyran, BEROENDE! har kollat 17 avsnitt på 2 dagar hehe..

åhhhhhhhhh, love them ♥

2011-05-26 | 22:27:10

Hej på er!

kom precis hem från stallet och har varit där hela dagen eftersom jag har praoat -.- är svin trött nu men nej jag får inte lägga mig för har en inlämning som ska in innan klockarn 12. Så nu måste jag plugga, fan också.
Men orkar typ inte skriva så mycket, skiter om jag får ig nu asså läraren har ju bara damp ändå.
Hopp tränade idag också och prillan är bra! men känns som jag bara sabbar allt för henne just nu. Hon kan ju ut och tävla dom höga höjderna och så envisar jag mig med att inte ut och tävla och hoppa lite högre höjder. Men det går bättre och bättre, vi kommer väll ut snart hoppas jag!
Men hon är så gullig, satt i boxen hos henne i 40 min och hon la huvudet i min famn? så jäkla söt! Hon försöker hela tidern ta kontakt, vi börjar hitta varandra nu. Tycker det är så himla roligt.

Ne men nu måste jag plugga!
PUSS O HEJ!

slänger in två gamma bilder, eller gamla och gamla, månad sedan typ haha

2011-05-25 | 16:43:31

iväg igen...

Hej på er!
Nu ska jag till stallet haha det känns verkligen som jag är där hela tidern! Känner att jag vill vara ledig en dag och bara gör det jag vill göra, åka och shoppa, kolla på bio, vara med kompisar. Det är verkligen jätte längesedan jag var med några kompisar som jag var med varje dag innan? har inte sett dom sedan typ 1 årsedan. Helt sjukt. Så ne nu får jag skärpa mig och skaffa tid.

PUSS O HEJ!

haha fina bilder

2011-05-25 | 14:59:00

gissa vem #11


2011-05-25 | 14:36:00

HAHAHAHHH!

En ung kille från Kalv i Småland flyttade till Stockholm och gick till ett stort köpcentrum för att söka jobb. Chefen för köpcentrat undrarde:

- Har du någon säljerfarenhet?

- Jorå, jag har jobbat som försäljare hemma i skogarna.

Eftersom chefen tyckte killen verkade trevlig och framåt bestämde han sig för att anställa honom.

- Du kan börja imorgon bitti, sa han till killen. Jag kommer ner efter vi har stängt imorgon kväll och ser hur du har haft det på din första dag.

Killen hade en tung dag, men till slut var den till ända. Efter stängningsdags kom chefen ner som han lovat dagen innan.

- Hur många affärer gjorde du idag? frågade chefen.

- En, svarade han.

Då blev chefen lite fundersam och sade:

- Bara en!? Våra försäljare brukar normalt göra mellan 20 och 30 affärer per dag. Hur mycket pengar rörde sig affären om?

Killen svarade:

- 911 138 kr .

Chefen blev mycket överraskad och sade:

- 911 138 kr !!! Vad sålde du till honom?

- Först sålde jag en liten metkrok. Sedan sålde jag en mellanstor metkrok. Därefter en stor metkrok och sen blev det ett metspö. När jag sedan frågade vart han skulle fiska någonstans svarade han att han skulle åka ner till kusten. Då sa jag att han skulle behöva en båt, så vi gick ner till båtavdelningen. Jag sålde honom den stora Baylinern med dubbla motorer. Därefter visade det sig att hans lilla Honda Civic inte fick dra den stora båten, så jag tog med honom till bilavdelningen och sålde honom den där 4-hjulsdrivna Chevrolet Tahoe’n.

Chefen, som nu var i chocktillstånd sade:

- Så... Du menar alltså att en kille kom in för att köpa en metkrok och du lyckades sälja honom både en båt och en bil?!

Då svarade killen glatt:

- Nej, nej! Han kom in och skulle köpa tamponger till sin fru, och då sa jag att han lika gärna kunde åka och fiska, eftersom helgen ändå skulle bli förstörd!


2011-05-24 | 23:06:14

..

Är ganska trött nu efter ridigt för marie, haha. men Prillan var duktig helst i slutet i galoppen :) jag har lärt hon puss nu så hon håller på och pussar mig hela tidern utan att få godis haha hon gillar typ att göra det :) Ne nu ska jag gå och lägga mig. Imon ska vi ha ett dressyr pogram som jag börjar kolla på nu? haha kan det inte men får plugga det imon på bussen.

GODNATT :)

Tänker på Olivia, tycker så himla synd om henne! r.i.p nikita <3




Två gamla bilder (:



2011-05-24 | 21:07:38

rätt svar #10 - JB


självklart var det snyggingen justin bieber ♥ flera stycken som svarade rätt och ni var:
  • http://activos.blogg.se/
  • http://amandabieber.tk/
  • http://natalien.webblogg.se/
  • http://liivetmedponny.blogg.se/
  • http://sofijaarvidsson.blogg.se/
  • http://claraleissner.blogg.se/
  • http://mittskitliv.blogg.se/
  • http://baralillasarah.blogg.se
  • http://justinfans.webblogg.se/
  • http://towe.webblogg.se/
  • http://emmaloves.bloggplatsen.se/
  • http://smilinggirls.blogg.se/
  • http://namnetblevjenny.blogg.se/
2011-05-24 | 20:41:25

jag har bildbrist, sorryyy!

sitter just nu på toaletten med min älskade dator som jag ska lämna in till skolan denna måndagen som kommer. ångest, kommer seriöst gråta när jag lämnar in den. iaf, gillar skoldagen. hade redovisning som gick helt okej och annars ganska jobbiga lektioner men har smitit undan bra haha. sen stallet och hoppträning med tigger som faktiskt gick helt okej! har inte varit nöjd på flera veckor men idag kändes det bättre! :)

när jag kom hem tog jag en 45 minuters lång dusch ungefär, sen åt vi god middag och nu sitter jag och får ont i rumpan av toaletten eftersom att jag suttit här i ungefär 30 minuter haha. någon mer än jag som gör allt för att slippa plugga? hade bannimej hunnit se en film om jag inte segat mig så mycket som jag gör...



är med och tävlar i denna bloggen. länk till tävlingsinlägget: http://ladyumbrella.blogg.se/2011/may/bloggtavling.html#comment

2011-05-24 | 17:27:00

snygga sommarshorts!


2011-05-24 | 15:23:35

blått

Hejhej :)
Kom precis hem från skolan och jag är alltid helt slut nu efter skolan bara för jag jobbar på lektionerna? haha jag får jätte ont i huvudet och ögonen, känns som dom ska ploppa ut. Men men ialla fall idag hade jag matte nationella och det gick väll helt okej bara jag får g är jag nöjd :) och så har jag lämnat in 2 inlämningar :) gryymt!

Ikväll blir det dressyr träning för marie med carro och klara :) får väll hoppas att prill sköter sig! hehe

Ne nu ska jag gå och kolla på film och vila mina ögon. puss o hej!
just det ja jag fick mina kläder från h&m igår, så jag tog på den blåa blusen :), rätt fin men lite kort bara



2011-05-24 | 10:10:00

inspiration @ weheartit.com


2011-05-23 | 23:03:16

what about my life

Kom precis hem från stallet och är inte allas trött inte för klockarn är speciellt mycket men brukar alltid vara helt slut... Men inte idag, idag gick ridningen sydär hon var verkligen jätte pigg! men steget när hon går där är ju inte lite bra.
Imon är det nationella i matte och jag inte pluggat något inte för man behöver det men ja hoppas på ett g ialla fall :).
Ne nu ska jag lyssna på musik, men får damp på spotify! Jag kan ju inte lyssna på dom bra låtarna längre har redan lyssnat klart dom..

Go låt!



är jag mig lik? haha 3 år sedan typ


2011-05-23 | 20:25:00

gissa vem #10

2011-05-23 | 20:17:48

From Prada To Nada

Okej, vad är det med mig? Istället för att plugga har jag nu kollat på en film... Det blev From Prada To Nada och den va bra. Fin och så, rätt förutsägbar men den va bra. Slutade bra och det gillar jag. :)

 

2011-05-23 | 18:18:00

FELICIAS HUMOR!

HAHAHHA, doooog lite när jag såg detta klippet! x'D



2011-05-23 | 17:14:33

I'm a tiger! Noo, but I have one on my shirt...

okej, sista inlägget innan jag börjar plugga! har lixom varit hemma i typ två timmar och inte ens börjat plugga, känns bra... eller, jag har iaf en anledning och den är att olivia var här ett tag och då går det verkligen inte att koncentrera sig. slänger med en bild på dagens outfit:

överexponerad bild jag vet! ;) tröjan på bilden är egentligen lång men klippte av den så den blev halvt magtröja hehe.

2011-05-23 | 17:10:11

kanske borde plugga endå?

åhhhh vad skolan tar kåål på mig.. :( denna veckan är hemsk! idag har vi iaf haft spanska prov/test så en sak mindre, tyvärr så hann jag inte plugga till det så det gick åt helv*te med det provet. :( och imorgon ska vi ha ett till spanska prov till, fast denna gången nationellt prov så lite svårare antagligen men gött för det behöver man inte plugga till! :)


imorgon är det också geografiredovisning, åhhh ångest hatar att stå framför klassen och redovisa när jag inte ens vet vad jag snackar om själv.. hehe. annars så ska morgondagen bli naaajs för frida som jag inte träffat på läääänge ska vara med i klassen under dagen. vi har också gympa som vi inte haft på jättelänge och jag är taggad. efter skolan blir det ridning och pluggg -.-

2011-05-23 | 16:39:50

ge aldrig upp!



Hissen går till häst bloggen teamsl. Tycker den är bra, jag gillar egentligen inte "häst bloggar" annars tycker dom ska alltid klanka ner på allt osv. Men Linn i den här bloggen beskriver känslan så bra, jag vet inte riktigt hur man säger det. Men vissa inlägg känns det som om vi har samma tankar?

tex som det här inlägget;


"Jag har ju varit helt ärlig med att jag ville ge upp med Winnetoo i början, eller ja, hela det första året gick det från och till. Vi passade verkligen inte ihop någonstans och det kändes många gånger som om han gjorde dumheter för att knäcka mig, vilket självklart inte stämmer imed att det är en häst vi snackar om, men fyfan vad arg och ledsen jag har varit..

..och om jag fick mycket "man ska.." åsikter då eller, jag formligen dränktes med det. Men efter en tävling som gick käpprätt åt helvete beslöt jag mig för att SKITA i "man ska.." meningen, den skulle bara rinna av mig. Jag slutade att lyssna på alla som faktiskt var riktigt duktiga - och tänkte om under en period.

Även om man skulle ta igenom det som är svårt ridmässigt, även om man skulle vara bestämd och inte låta Winnie ta över, även om man skulle rida markarbete stenhårt varje dag tills det släppte - så raderade jag meningen "man ska".

Det satt inte i hur jag höll mina händer eller hur mycket han trampade på med bakbenen - det satt i våran relation. Jag ville bara ha tillbaka min gamla avlivade D-ponny som passade mig som handen i handsken, jag var inte tillräckligt duktig och erfaren för en ponny som Winnetoo.

Men jag valde att tänka utanför ramarna och jobba från marken med mängder av godis, beröm och mys istället.
Så är det en mening jag är allergisk mot - och önskade att jag kunde hjälpa andra att låta den meningen rinna av dom så är det "man ska.." - INGEN annan person vet faktiskt bättre än en själv hur man ska lösa sina problem - och det är viktigt att komma ihåg. För i ridsporten kryllar det av "jag vet bäst" experter"


Tillslut kanske jag och prill  tävlar 120 hoppning och får några gul blåa. vem vet? Men det bästa är att vi kanske hittar varandra helt och hållet och att vi lär känna varandra, Som jag och jarana gjorde.

Det går ju bättre och bättre nu, i början gick det ju faktiskt helt katastorof ett tag. Då jag saknade min gammla ponny så fruktansvärt mycket. Prill kickade så mycket och ställde sig ibland så man blev rädd och osäker. Jag kom ihåg att jag blev så himla osäker på mig själv och jag tyckte verkligen att jag inte kunde ha en så svår häst och det sa alla till mig också. "Du kommer inte klara det här" , "Hon är alldeles för svår för dig" , "lämna tillbaka henne". Men jag bestämmde mig, jag ska visa dom. Och jag fick kämpa över min rädsla kan jag lova man var tvungen att vara väldigt hård mot henne, säga till rätt och fel. Fast igentligen gjorde jag inte så mycket jag gick ganska mycket och var bara med henne och bara lärde känna henne lite och det blev bättre och bättre i ridningen och nu kickar hon inte alls. Jag tror att allt beror på tid. Man får inte ge upp så lätt!




2011-05-23 | 15:53:00

Smart kille där...

En liten pojke kommer in på stadens bordell släpandes på en död groda i ett koppel. Bordellmamman frågar snällt:

- Vad kan en sådan liten gosse vilja då?

Pojken halar fram sin lilla portmonä, tömmer ut alla pengarna på bordet och säger:

- Jag vill ha ett luder med den värsta könssjukdomen som finns.

Bordellmamman undrar varför.

Pojken:

- Jo, jag tänkte om jag får pöka med ett luder med en riktig hemsk könssjukdom så får jag också den, och det är bra, för på torsdag ska min pappa och mamma ut och äta och då kommer barnflickan hem till oss. Hon brukar vara så pilsk att hon hoppar på mig och då får hon den också. Sedan när mamma och pappa kommer hem brukar pappa köra barnflickan hem och samtidigt ge henne ett skjut i bilen. När han kommer hem så hoppar han i säng med mamma. När han sedan går till jobbet på Fredag och brevbäraren kommer då brukar han dra över mamma och då blir han också sjuk. OCH DET ÄR DEN JÄVELN JAG VILL ÅT. DET ÄR HAN SOM HAR KÖRT ÖVER MIN GRODA!!



2011-05-23 | 15:40:56

vem sjunger role in the deep bäst?





2011-05-23 | 13:12:00

inspiration @ weheartit.com


2011-05-23 | 11:30:00

H&M goes 199:-


2011-05-22 | 21:54:44

come on erika.. :D

fick precis ett sms av erika där det stog att hon inte visste vad hon skulle blogga om.. själv har jag ingen tid alls till att blogga men endå så sitter jag och gör 234567 onödiga inlägg som ingen endå läser antagligen. haha, jag vet inte hur jag ens kommer på att blogga om ingenting.. asså jag kan sitta och blogga om vad jag inte vet om vad jag ska blogga om lixom.. haha, fattade någon någonting av detta inlägget? eller var jag den enda som förstod? xd

2011-05-22 | 21:49:56

hatar att plugga!

assåååå  shiiit vad jag inte orkar plugga. sitter och försöker men det går verkligen inte. har spanskaprov imorgon och har inte ens öppnat böckerna!! HAHHHAH, och det värsta av allt? jag bryr mig typ inte xd OhNooo, i'm going down.. istället tar jag damp bilder med datan (?) vad händer med världen..



2011-05-22 | 21:38:46

dressyr

Till att börja med så tänkte jagGratta alleby som vann ponny dressyren!
Laget var Alice-Pearl  Rebecka-Tigger  Rebecka A-Blixten och Nellie-Rachella
Grymma är ni!
själv så tävlade jag iwa och det gick helt okej :) första klassen fick jag 56,80 rätt så nöjd med det sedan andra klassen var mycket hårdare dommare och det gick inte lika bra förutom i galoppen då, känndes bättre sista runden alltså i galoppen. Ialla fall där fick jag i alla fall 50.90 , inte jätte bra men andå rätt nöjd med dagen:)
Tack till sandra För jag fick låna hennes ponny iwi!

Just det ja tycker det är rätt dåligt att dom kollar formen på Lc, det ska dom ju egentligen inte göra men det gör dom ju och i mitt papper andra gången så stod det att om "hästen sänker sig lite mer så når jag dom högra siffrona" rätt dåligt egentligen men men ...

Nu ska jag duscha sedan kolla på film och sova!
PUSS O HEJ!

en bild när jag och iwa tränar i fredags

2011-05-22 | 21:26:25

tääävling, vinn 40 skor.

Tävla med TLC och brandos.se om 40 par skor! Gå bara in på http://www.tlcsverige.se/tavling/ och anmäl dig, där finns även all information om hur du anmäler dig. Du måste tyvärr vara 18 år för att vara med men min mamma anmälde sig så jag tipsar för henne haha! :) Brandos.se har massor av snygga skor i massvis med olika märken! ;)




2011-05-22 | 20:07:39

sakta men säkert...

åhhh, hatar att plugga! har iaf gjort klart en till inlämning, bara jättemycket kvar :( kan därför inte blogga, hoppas att erika hjälper mig med det? :D haha


2011-05-22 | 19:23:00

inspiration @ weheartit.com


 

2011-05-22 | 16:46:24

i'm gonna be fat!

tjohoo på er! sitter och trycker i mig choklad = finnar och fett. inte bra, kommer bli ett finnmonster till balen eller något. efter myskvällen i fredags så lämnade dem nämligen en halvuppäten chipspåse och två halva chokladkakor som jag tog med mig hem till mamma. inte kan man ju slänga det eller låta det stå när det är öppnat? JAG FICK OFFRA MIG! nu ska jag pluggaaa..

digestive-marabou ♥

ny smak: marabou caribbean, faktiskt väldigt god! :D

2011-05-22 | 16:15:16

rätt svar #9


rätt svarade: http://liivetmedponny.blogg.se/ http://baralillasarah.blogg.se/ http://sofijaarvidsson.blogg.se/

2011-05-22 | 16:12:33

tillbaka från stan, 22 maj 2011

woopie, felicia här. kom hem från stan för typ en timme sen nu och har bara latat mig sedan dess, åh vill sova. hittade två klänningar som jag tyckte va fina i stan men köpte ingen av dem, åhh måste bestämma mig nu!! annars va det trevligt att gå i stan med brorsaan. :) dagens outfit kommer häär:



2011-05-22 | 15:53:00

hjälp på traven... SÅ BRA!!

En kvinna kom in hos doktorn och berättade att hennes sexliv var dåligt eftersom hennes make inte verkade intresserad av att ha sex längre. Doktorn undrade om hon testat viagra, och hon svarade att hennes make inte ville veta av några piller. Han tog inte ens Panodil mot huvudvärk. Doktorn sa att hon kunde smyga ner pillret i hans kaffe, eftersom det inte lämnar någon eftersmak. Kvinnan lovade att hon skulle prova detta.

Två veckor senare var hon tillbaka på läkarmottagningen och doktorn frågade hur det hade gått. Hon svarade att det hade varit en hemsk upplevelse.

- På vilket sätt? undrade doktorn.

- Jo, jag gjorde som du sa, stoppade pillret i hans kaffe och det gav omedelbar effekt. Han slet undan allting på bordet, slängde upp mig på det och älskade passionerat med mig. Det var fruktansvärt.

- Var sexet så dåligt? undrade doktorn.

- Nej, nej, svarade kvinnan. Sexet var det bästa jag haft på 25 år, men jag kan aldrig mer visa mig på McDonalds igen...


2011-05-22 | 12:56:00

tidsinställt inlägg - är i stan

just nu så är jag i stan med min älskade storebror alexander och kollar efter balklänning. jag har lite panik eftersom att jag inte har hittat det ännu och snart är balen här. måste lära mig att gå i högklackat också hehe. ska också kolla runt efter lite andra grejer på stan men framförallt balklänning. ni kanske undrar varför jag går på stan med min bror när jag ska kolla efter balklänning men det är så att han är väldigt bra smakråd och himla bäst! älskar båda mina bröder massor. ♥

 

2011-05-22 | 11:52:00

Tight ass!

Jag bara måste dela med mig av en så himla rolig bild! Det var jag och några kompisar som åkte buss för någon vecka sedan som en rätt gammal dam hoppar på bussen. Hon hade ett par väldigt utstickande byxor på sig med ett färgglatt mönster och när hon vänder sig om, så att hennes rumpa är vänd mot oss har byxan en knapp av något slag mitt i rumpan.
Vi dog av skratt för det såg nämligen ut som om att man skulle ta den och sen släppa så att hon fick världens smack i röven.. Roligast var nog att vi såg samma dam, med samma byxor dagen efter också. Vi som trodde att hon hade klätt ut sig först. Jaja, en bild lyckades vi iaf få - papparazi som man är!



2011-05-22 | 11:29:00

snygga toppar från gina!


2011-05-22 | 10:33:23

much to do!

godmorgon! ligger just nu i min säng med datan och en smootie. riktigt härligt och vill inte alls stiga upp, men måste - har massor att göra! denna skolveckan som kommer är hemsk, vet inte hur jag ska överleva haha. vill ju inte sänka mig i 5 ämnen nu det sista lixom...


som ni ser så har jag knappt börjat.. känns bra, not! ska hinna in till stan med.

2011-05-21 | 21:32:00

Dag 09 – en låt du kan dansa till

Dag 09 – en låt du kan dansa till
för informationens skull så kan jag inte dansa över huvud taget, eller nej så ska jag inte säga för alla kan dansa. bara att det är olika bra! vet inte om dem menar att jag ska ta en låt som man typ kan dansa bugg till haha eller en sån typ koreografi-dans eller typ fest/partydansa till hehe. men en låt jag blir glad av och som är rolig att hoppa runt och dansa till är party rock anthems med LMFAO. den är så goo och älskar musikvideon med. :)


2011-05-21 | 16:53:21

LEO, the new one!

tjohooo, idag har jag varit i stallet hela dagen. jag började med att mocka hos taara och dandy sen även hos leo. elin hjälpte till med leos box också så jag behövde knappt anstränga mig med den boxen. sen hämtade jag leo i hagen och borstade honom och sånt. leo är carros nya ponny som jag antagligen ska börja rida någon gång ibland sådär, superkul för han va grym. pigg och glad precis som mig haha. idag va första gången jag red honom så tog det lite lugnt. i skritten va han bra men jag måste öva på att ha ett jämnare stöd med skänkeln i traven!! men åh lille leo är så fin, bara 6 år tror jag att han var.

som ni ser så är det sämst kvalité (mobilbilder) + att bilderna är rätt ocharmiga då jag rider som en kratta haha.

2011-05-21 | 15:45:58

Telefonsex!

Jag är en ganska så erfaren kille, har sett mycket här i världen, men det var en sak jag aldrig hade provat. Telefonsex.

- Det måste jag testa! sa jag till mig själv och började slå numret till heta linjen.

På andra sidan av tråden svarade en tjej. Katarina, som hon hette, förklarade att hon blev så upphetsad av min röst. Hon bad mig att placera min kropp bekvämt, berättade att hon var alldeles naken, och att jag också skulle klä av mig. Jag började komma i extas, min mun torkade ut, jag stod där alldeles naken och då plötsligt hände det! Någon djävel börjar banka på telefonkioskens dörr!

Det är ju inte klokt, vilka människor det finns!


2011-05-21 | 12:52:00

inspiration @ weheartit.com


2011-05-21 | 11:42:01

beställt kläder från Nelly


klänning 450:-


byxor 179:-

skor 450:-

2011-05-21 | 11:11:00

gissa vem #9


2011-05-21 | 01:05:47

Prom Night

Kollade också på skräckisen Prom Night som va riktigt bra enligt mig, inte så läskig och det tycker jag om. Jobbigt när man måste ligga med en kudde framför ansiktet och det behövde man inte på denna. Det va typ som en komedi fast med lite läskigare inslag ibland. Handlade om en tjej vars lärare hade blivit helt besatt av henne och sedan mördat hela hennes familj och blivit psykiskt sjuk. Han hade blivit inlaggd/inspärrad men efter tre år, då tjejen och hennes kompisars slutliga bal var hade han rymt. Självklart gick han efter henne och dödade alla i sin väg. Den va spännande tyckte jag och rolig att titta på. Slutade ganska bra också fast endå sorglig.

Verkar den bra? :D

2011-05-21 | 00:57:09

The Break-Up Artist

Kollade som sagt på två filmer idag, en utav dem var The Break-Up Artist och den handlar om en tjej som har en "Göra-slut" firma då det är hon som gör slut åt personen som vill separera typ. Hon tror inte alls på kärleken, men sedan börjar hennes tankar ändra riktning då hon träffar den perfekta killen. Allt visade sig då vara en bluff och hon hade blivit lurad. Filmen var ganska B och hade inga direkt bra skådespelare. Rätt så förutsägbar med hehe. Men rätt go att kolla på då man bara vill mysa.

Vad tycker ni, verkar den bra? :)

2011-05-21 | 00:53:23

mys med goaste gossar!

Okej, nytt försök till ett mer seriöst inlägg. Idag har vi varit på studiebesök (igen!!) och denna gången va det på lackarebäcks vattenreningsverk tror jag. Det va väldigt långtråkigt men gött att slippa skolan. Blev även vattenkrig efter (passande då vi va på ett vattenverk), killarna mot mig. Tyckte inte att lagindelningen va så jämn och det tyckte inte mina kläder heller. Så himla roligt att gå dyngblöt genom stan och rinnande smink i ansiktet.

Mattias, Johan och Simon - en liten del av armén som attackerade mig...

Sarah och bellii, igår! :) Hade inte kameran uppe någonting idag tyvärr :/

Efter skolan städade jag huset och förberedde mat och lite grejer inför kvällen. Matte kom också efter ett tag och hjälpte till, tack för det! Vid 7 någon gång kom Sarah, Bella, Emma, Lollo och Natta hem till mig så då åt vi Tacos och kollade på film. Det blev The break-up artist och Prom Night. Jag tyckte att den första va väldigt B men helt okej, Prom Night va en skräckis och den va bra. Tyckte inte att den va så läskig, mer spännande men endå så man kunde följa filmen utan att blunda någonting, nice. Den rekomenderar jag till myskvällar med härliga vänner.

Sarah och Bellagooos igår!

Vi har också tryckt i oss massor av chips, dricka, godis, choklad och annat gott. Proppmätt och ensam i stort mörkt hus haha. Nää inte ensam, har ju min älskade dator. Varför är jag så oseriös hela tiden? :p

Sarah och Lollo igår ♥

2011-05-21 | 00:35:23

Hunden och kattens dagbok!

Här sitter jag, Felicia, trött och ensam i min lilla datavrå och kollar på youtubeklipp... Nää inte riktigt så men vännerna har gått hem och ingen kunde stå ut med mig en sekund längre och jag lyckades därför inte tvinga någon att sova över. Okej, seriöst inlägg? Matte visade iaf ett kul klipp tidigare idag, SÅÅÅÅ KUL! Kattens dagbok in my ♥.

HAHHAHAHAHHAHA, SÅÅÅÅ GO (L) "så att dem vet vad jag är kapabel av"

2011-05-20 | 15:51:22

in the deep

Hej!
dålig uppdratering för båda av oss! Nu sticker jag till stallet ska rida iwa och prill.. Jag som ville till liseberg idag och kolla på veronica maggio :(
Ialla fall så ska jag tävla Iwa på söndag i dressyr haha pinsamt men sant :) aja ne nu ska jag dra
puss o hej!

2011-05-19 | 21:48:53

take me away, to better days

Hej!
Jag kom precis hem från stallet och ja det gick sydär när jag red. Känns bara helt konstigt nu... känns som jag är inne i värsta depp perioden ibland och vill bara bort.  Det känns som det fattas något i mitt liv.

Filmen igår var bra! sevärd helt klart. Rekomenderar den verkligen till alla pirets freaks, grym. Älskar verkligen dom filmerna och helst johnny depp så grym, fattar inte hur man kan spela så bra som han gör.

Ne nu ska jag gå och kolla på någon film och kanske beställa kläder från nelly... fast har inte bestämmt mig om skorna än.


2011-05-19 | 21:28:37

my day - 19 maj 2011

tänkte skriva lite om min dag rolig som jag är. först studiebesök på ale-lyckan som är en återvinningscentral av något slag. där fick vi fika och en liten rundvisning. mycket chill och dubbelt så bra som skolan. slänger med lite random bilder också, de flesta från idag (inte ego-picsen hehe).

efter det åt vi i bamba och sprang runt som galningar i skolan. hade även muntligt nationella i matte som gick bra, väldigt enkelt och hamnade i en rolig grupp. jag + jens + lukas = sigge måste tvinga mig att vara tyst typ hehe.


efter nationella vet jag inte vad som hände, tiden bara rann iväg och jag fick inte jobbat ett skit denna dag heller. hmm, det har redan gått fyra dagar på denna veckan och jag har inte börjat på någon utav de tre inlämningarna vi skulle varit klara med. känns bra!

bella och sarah raggade med mig hem till bella efter skolan. vi åt massa gott mellanmål och pratade lite. efter mer än två timmar kom jag på att jag hade bråttom så då gick vi iväg på en prommenad och så "lämnade" dem mig hemma hos natta eftersom att jag skulle prata lite med henne. efter ungefär en timma hade jag pratat klart med henne och då började jag vandra hemmåt.

min dag blev inte alls som planerad och jag har inte fått gjort någonting av det jag behöver. snart kommer min skolångest och det är inte kul kan jag lova. nu ska jag plugga, måste verkligen det. ni får ha det bra helt enkelt. hoppas att ni haft en bra dag alla bloggläsare.

2011-05-19 | 21:19:00

GRYM HARE

Det var en gång en Björn och en Hare som härskade i skogen, de slog och skrämde de andra djuren och visade ingen respekt! Även Haren fick sig en lusing då och då av den stora Björnen, bara för att han var så liten. Haren gillade egentligen inte Björnen men nu hade han inga kompisar kvar i skogen så han stod ut med Björnen för sällskapets skull. Men så en dag när de båda gick på en stig fick de syn på en Padda.

- Nu jävlar ska du få stryk, ingen får använda min stig som rastplats! utbrast Björnen.

- Vänta vänta!! skrek Paddan. Om ni skonar mig så ska ni få 3 önskningar var!

- Om du ljuger dränker jag dig, sade Haren.

Så började Björnen på sin första önskning. Han funderade en stund och sade:

- Jag önskar att alla björnar i denna skogen är honor utom jag.

Och vips så blev det så! Så var det Harens tur och han funderade en stund innan han sade:

- Jag vill ha en hjälm.

Och vips så blev det så! Björnen blev rasande på den dumma Haren och daskade till honom.

- Är du så jävla dum och tar en hjälm när du kan välja precis vad du vill!

- Men jag vill verkligen ha en hjälm, sade Haren.

- Nåja, sade Björnen.

Björnen började tänka i större banor.

- Min andra önskan är att alla björnar i hela Sverige ska vara honor utom jag.

Och vips så blev det så!

Haren tänkte och sade:

- Jag vill ha en cross!

Björnen blev ännu mer rasande på Haren och daskade till honom igen. Björnen tänkte nu ÄNNU större och sade:

- Jag vill att alla björnar i hela världen ska vara honor utom jag!

Och vips så blev det så! Björnen var överlycklig över sin situation. Så var det Harens sista önskan. Haren tog på sig hjälmen och hoppade upp på crossen, varvade upp den och skrek till Paddan:

- JAG ÖNSKAR ATT BJÖRNEN VAR BÖG!


2011-05-19 | 20:53:12

bilder från i söndags, bohuscupen hopp @ alleby

frågade om någon ville se mer tävlingsbilder och svaret va ja! :) slänger därför upp tre bilder till som sofija fotade i söndags, även hon som redigerat dem. grym fotograf som också har en awesome blogg: www.sofijaarvidsson.blogg.se. jag vet att jag ser fett efterbliven ut med öppen mun på bilderna men det är bara att leva med det för jag ser allti cp ut när jag rider.

 

2011-05-19 | 20:32:03

GRATTIS THEA!

grattis världens goaste thea! hoppas att din födelsedag blir/har varit toppen. www.toppenthea.blogg.se

2011-05-19 | 20:19:00

inspiration @ weheartit.com



2011-05-19 | 17:40:00

Dag 08 – en låt som du kan hela texten till

Dag 08 – en låt som du kan hela texten till
det finns faktiskt några låtar jag kan hela texten på... tro det eller ej. haha, nämen oskar linnros låt från och med du kan jag utantill, vem kan inte haha? även somebody to love med justin bieber kan jag utantill, kan faktiskt största delen av justin biebers låtar någorlunda utantill. jag kommer med veronica maggio är ju också ganska uttjatat så den kan jag också utantill skulle jag tro haha. okej nu kommer jag på massa låtar jag kan utantill men visst blir det så? när radiokanalerna bara spelar samma låtar hela tiden hehe...







2011-05-19 | 12:56:05

är du lättskrämd?

Haha, Olivia och Bella försökte skrämma folket i skolan.. Inte gick det bra som  ni kanske ser i filmen.. Hehe, första dom skrämde blev asrädd men självklart filmade jag inte då... :( men men, här kommer filmen:



2011-05-18 | 22:29:48

smakråd!

Vad tycker ni om dom här skorna? hiss eller diss?

2011-05-18 | 20:35:18

Ne, ne, ne, ne...

någon mer än jag som tycker att erika skriver ne väldigt ofta..? haha, jag tänker på det mycket och börjar skratta lika mycket varje gång! :) har ni också tänkt på det?? HAHAHHA. bara några exempel:







2011-05-18 | 20:28:20

Tinas Cookalong!


ääälskar parodier! (y) denna var inte den roligaste men endåå najs. :)

2011-05-18 | 19:46:24

inspiration @ weheartit.com



2011-05-18 | 18:30:31

Dag 07 – en låt som påminner dig om ett tillfälle

Dag 07 – en låt som påminner dig om ett speciellt tillfälle
okej - längesen jag gjorde dagens låt men har verkligen glömt av det hehe.. iaf, på påsklovet så va jag med min gamla klass, och innan killarna kom så hade jag och mina älskade vänner damp. då lyssnade vi på radioremixen av bullets med rebecca & fiona. jag hoppade på en liten stutsmatta i matildas "lekrum" samtidigt som vi dansade som galningar! :) superroligt och jag var helt slut efterråt. det är mitt speciella tillfälle som jag kom att tänka på. love you f.a.n.t.o.m!

 

2011-05-18 | 18:23:34

GRATTIS NATHALIE!

idag fyller många år, bland annat min kära kompis nathalie som jag känt i ungefär 6 år! vi går i samma klass och hon är tyst men supersnäll! (L) väckte henne med min älskade sångröst.. hehe, sååååhär fint sjunger jag.

2011-05-18 | 18:14:36

Emma och Guss

Kom nyss hem från Emma! Där va jag med Bella, Lollo, Sarah och Olivia, vi åt gott som Sarah och Emma hade bakat och så lyssnade vi på musik och sjöng + pratade massor. Supertrevligt och när jag kom hem kollade jag på lite film med min brorsa som jag egentligen inte alls hann, men det va en film som jag sett redan och var tvungen att se slutet för I am number four va det (L) Nu har jag satt mig med min dator och ska gå in i plugg-mode... INTE SÅ TAGGAD.

Film på Emma och Gustav från förra veckan eller något, SÅÅÅ goa:


2011-05-18 | 18:05:27

KLASSTRÖJORNA ÄR HÄR!!

Japp, ni läste rätt: VÅRA KLASSTRÖJOR HAR KOMMIT! :D Och självklart går vi runt som geeks i skolan med dem då, alla likadana. På framsidan står det:
tack för betygen,
vi vet var ni bor!
9H
LIKE - 22 persons like this
och på baksidan står det:
man glömmer aldrig en KK...
[alla namnen handskrivna]
Vad tycker ni, va det jättedåligt eller helt okej eller kanske jättebra? :D Jag själv tycker att "tack för betygen..." och det är ganska B men annars är den naaajs. gillar baksidan och like knappen (Y)



Natta, jag och Malin på bilden!

2011-05-18 | 18:01:00

DEN VA BRA

Eva-Marie och Gunnar hade hyrt en stuga intill Västersjön i Skåne. Varje morgon rodde Gunnar ut i den lilla ekan och fiskade och varje förmiddag efter frukosten rodde Eva-Marie ut för att ligga och läsa i ekan. Just den här förmiddagen hittade Eva-Marie en underbar plats vid en liten vik en bit bort från stugan. Just när hon lagt sig till ro för att läsa kom en annan man i en båt och sa argt:

- Du får inte fiska här.

- Men jag läser ju, bara.

- Jo, men du har utrustningen med dig, så jag måste tyvärr anmäla dig ändå.

- Då anmäler jag dig för våldtäkt!

- VA? Jag har ju inte ens rört dig!

- Nä, men du har utrustningen med dig!


2011-05-18 | 17:48:42

rätt svar #8


rätt svarade: http://toppenthea.blogg.se/ http://theresefelicia.blogg.se/ http://nattuchan.blogg.se/ http://entertainmentbyme.blogg.se/ http://baralillasarah.blogg.se/

2011-05-18 | 17:14:35

sen? ne då

Om ni känner mig så är jag ju alltid försenad som idag!
haha nu får jag skynda mig annars missar jag bion

2011-05-18 | 17:12:17

beställde lite kläder från h&m

dom är lite ute men jag gillar dom!


2011-05-18 | 15:43:53

Pirates of the Caribbean 4

Kom precis hem från skolan typ och jag har pluggat som en idiot idag?! ja ni hörde rätt haha fan jag har ont i huvudet nu. Idag blir det ingen häst, mamma ska tömköra det var längesedan :)

Idag ska jag kolla på pirates of the caribbean 4 :) älskar verkligen dom filmerna!
Ska gå med Rebecka, Sandra , therese, olivia , carro och klara tror jag och någon mer men kom inte ihåg haha :)
ne nu ska jag duscha ha det bra!



2011-05-18 | 09:44:14

gissa vem #8



2011-05-17 | 22:11:44

A Cinderella Story

Har precis kollat på filmen A Cinderella Story, gammal och rätt töntig film men endå härlig att kolla på när man är trött. Behöver egentligen plugga men pallar verkligen inte hehe. Filmen är som Askungen fast inte tecknat, nästan precis som filmen Another Cinderella Story bara att det är olika skådespelare och den ena är nyare.

Visst verkar den rätt töntig? Haha, men bra endå - jag gillar töntigt! :)

2011-05-17 | 20:14:10

hoppträning med tiggerbooi!

helloooo. har precis duschat och ätit middag, nu hade jag tänkt se på en film och sen sova. får se vilken film det blir, har någon nått tips på bra filmer så får ni gärna kommentera. ääälskar filmer verkligen! va ju på hoppträning idag och det gick helt okej, hade tigger och han va bäst som vanligt! själv satt jag som en hösäck och styrde typ, nämen tigger va rätt slö idag.. :p slänger med en bild från söndagens tävling, om ni vill ha resten av bilderna kommentera!!

bilden är fotad och redigerad av sofija arvidsson, hennes blogg: www.sofijaarvidsson.blogg.se



2011-05-17 | 19:08:00

höjden av smarthet?

Ingemar och hans fru bor i Östersund.En vintermorgon, när de åt frukost hörde de nyhetsuppläsaren på lokalradion säga:

- Vi kommer att få 8-10 cm snö idag. Vi vill därför att ni parkerar er bil på den sida av gatan med jämna husnummer, så att snöplogen kommer fram.

Varpå Ingemars fru går ut och flyttar bilen.

En vecka senare när de än en gång äter frukost, hör de följande meddelande på nyheterna:

- Vi väntar in ett nytt snöoväder idag, och räknar med snö mängder på c:a 15-20 cm. Vi vill därför att ni parkerar bilen på den sida av gatan med ojämna husnummer, bara så att snöplogen kommer fram.

Ingemars fru går lydigt ut igen, och parkerar bilen på den sida vägen som nyhetsuppläsarna nämnde.

Nästa vecka utspelas samma scenario ännu en gång. Nyhetsuppläsaren meddelar att det väntas mer snö:

- Vi räknar med 14-16 cm snö idag. Vi vill därför be er att parkera era bilar på den........

Då försvinner strömmen, och radion tystnar.

Ingemars fru blir mycket upprörd, och med ett bekymrat ansiktsuttryck säger hon till sin man:

- Älskling, jag vet inte vad jag ska ta mig till. Vilken sida av gatan ska jag nu parkera bilen på? Du vet, så att snöplogen kommer fram.

Med all den kärlek och förståelse i rösten, som alla män, gifta med blondiner, alltid har, säger Ingemar:

- Men lilla älsklingen, varför låter du inte bilen stå kvar i garaget idag?


2011-05-17 | 17:26:00

inspiration @ weheartit.com



2011-05-17 | 16:44:08

that should be me

Har varit hemma hela dagen idag efter som vi hade typ studiedag :) eller hemma och hemma jag har varit på frölunda torg och 421 men jag hittade inte ett skit! dåligt.
Tänkte beställa lite kläder från nätet istället.

Just det ja, jag fick ett brev av jaranas gammla ägare och hon skickade med några bilder och skrev vart hon hade varit någonstans osv.
Åh lilla jarana, saknar henne fruktansvärt mycket. Önskar att hon var här just nu!

nu ska jag snart åka till stallet ska bara äta först.. sedan ska jag till prill.


2011-05-17 | 13:24:10

En obekväm sanning

Har temavecka nu och det är chill. vi har precis fått en liten paus från en film som vi kollar på, enligt mig superseg. fattar ingenting och vet knappt vad den handlar om.. hittade ett klipp på youtube med några utdrag från filmen, here it comes:

 

annars så har jag inte gjort någonting idag mer än att kollat på sista avsnittet av gossip girl säsong 4. åhhh det va sååå sorgligt, satt och grät massor i klassrummet och det slutade inte alls bra. eller jo lite men det SKA vara blair och chuck juuu :((( deprech mode blir det nu hehe. måste lixom vänta ett år innan nästa säsong kommer ut, ÅHHHH. SÅ bra! Gossip girl ♥

 

 

2011-05-17 | 12:14:04

rätt svar #7


rätt svarade: http://ofalice.blogg.se/ http://nattuchan.blogg.se/ http://evesfoto.weebly.com/ http://baralillasarah.blogg.se/ http://toppenthea.blogg.se/ http://meelindabeerg.blogg.se/ http://coronaonslow.blogspot.com/

2011-05-17 | 11:37:51

jorden går under på lördag

Jorden kommer gå under den 21 maj 2011 som är på lördag!, det står överallt i tidningarna och i USA så har dom stora reklam skyltar. Det börjar bli läskigt för jag tror på det helt ärligt...
Vad tror ni kommer jorden gå under?

KLICKA HÄR FÖR SE VAD SOM SÄGER


2011-05-16 | 23:18:02

everyone is fake

Har ni tänkt på hur många som verkligen är fake? om man tillexpemel kollar på kändisar med smink och sedan när dom inte har smink va fula dom är. Dom ser verkligen så mycket äldre ut!
Jag är trött på att alla låssas vara någon som dom inte är, dom gillar inte ens personen som dom själva är. Dom vill bara passa in. Jag var också sån innan men nu fattar jag inte hur jag kunde vara någon jag inte vill vara, någon jag inte är.
Var dig själv alla andra är redan upptagna


2011-05-16 | 22:53:52

NY KEPS


2011-05-16 | 22:10:20

liten bildbomb från idag @ bondgården


natta och malin, tappra modeller framför min älskade "ta med mig överallt kamera".


prommenixaaa. superhärligt område! :)


on tha buss, malin!


NATTOO, om ni undrar varför det bara är samma personer på kort hela tiden så är det för att så fort min kamera kommer upp gömmer sig alla och börjar skrika... TYP


KOSSOOOOR (L)

2011-05-16 | 21:51:31

I like turtles

tjohooo, förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har som sagt sovit borta hela helgen + tävlat! igår när jag kom hem va jag helt slut och orkade inte blogga. tänkte skriva lite snabbt om helgen, enjoy!

min fredag: först hade vi friluftsdag och det va najs, efter det åkte jag hem och packade inför helgen. sen åkte jag och matilda till stan där vi kollade efter balklänning ett tag. där mötte vi även issa som vi gick med i stan. lite senare skulle matilda till sin mamma så då åkte jag och issa hem till henne. då åt vi mat och jag fick även massa kläder av henne som va förlitet/hon inte tyckte om! efter det kollade vi Black swan och pratade massor.


min lördag: vaknade hos issa, fick skjuts till stallet av hennes mamma då dem endå skulle åt det hållet. mockade hos taara och dandy, sedan stog jag som funktionär i ösregnet hela dagen. gjorde också iordning tigger + utrustning inför tävlingen. sen så sov jag och olivia hos carro och det va supermysigt. pratade massor och kollade lite på tv, åt även god kebab som jag nöjt tryckte i mig!

min söndag: upp och hoppa tidigt, fixade med tigger och sen tävling. först hoppade vi CR och det gick bra, tigger va grym men tyvärr väldigt stark + pigg haha. men det gick bra och jag är nöjd! första gången jag hoppade på gräs med så va lite nervös. andra klassen (individuellt + jag kom med i laget) va han återigen lika pigg + att det regnade och jag va ganska stressad så gick inte jättebra. kom 10'a allt som allt och 2'a i min klass + laget kom 2a så ska endå va nöjd! tyvärr kom vi 2a med ett halvt, ETT HALVT poäng.. men men, i finalen vinner vi!! efter tävlingen va det att bära bort hela banan och hjälpa till massor, jobbigt och man var helt slut när man kom hem.

min måndag: idag har vi varit på en bondgård med klassen + 9G, det var mysigt och chill men sjukt kallt! vi fick åka buss som tog hur lång tid som hellst och efter det så gick jag, bella, olivia, natta och malin i stan ett tag. bella och malin satt också och åt på paprika + olivia tog någon onyttig sak (ovanligt? haha, nä skojjaaa<3) sedan åkte vi hem till mig och åt chips, kex och digestive med smör och kollade på Never say never, bästa filmen (L) åhhh justin är SÅ bra!

filmen är bara såå bra och justin är charmigast i världen!

natta och malin idag mitt i skogen!

klasserna på vandring! mer bilder kommer senare. :)

2011-05-15 | 12:49:00

SEX på offentlig plats?

Frun har varit sjuk och efter sjukdomen åkte hon till ett rehabilitering centrum i en annan stad. Hon skulle stanna där i tre veckor. Efter en vecka började hennes man längta efter henne och bestämde sig för att åka och hälsa på henne.

Då han kom dit så blev de upphetsade av varann och ville älska någonstans, men alla hotelrum i stan var upptagna, och frun delade sitt rum med en annan dam, så gick där inte heller.

Då kom frun på en ide att de skulle gå till parken och älska i buskarna, hon visste precis var. De kom till parken och hade just börjat när en polis såg dem och kom fram och sa:

- Sluta genast med det där! Sånt får ni inte göra på en offentlig plats! Det bli böter! Herrn får böta med 100Kr och frun med 400Kr!

Mannen utbrister överraskat:

- Va! Detta är ju könsdiskriminering, varför skall min fru betala 4 gånger så mycket som jag?

Polisen svarar:

- Nej, det är inte könsdiskriminering! Det är nämligen så att herrn ser jag här för första gången men frun har jag sett 3 gånger innan...


2011-05-15 | 00:14:03

Eurovision!?

tjooo, haft en bra dag idag. vaknade hos issa och så fick jag skjuts till alleby. mockade hos taara och dandy sen putsade jag tiggers grejer inför imorgon(ska tävla) och sen va jag funktionär i regnet i flera timmar, gött. sen åkte jag, olivia och carro och åt kebabtallrik som va gooottt! :) nu sitter jag och olivia och kollar på melodifestivalen eller vad man nu kallar det för... eurovision kanske det heter nu? haha, började precis kolla så har ingen koll alls men verkar som att det går bra för sverige för en gångs skull! :D


exempelbild på datan... hehe coolt!

2011-05-14 | 21:32:00

HAHHAHAHAHA!

Jag hade precis satt mig ner på den offentliga toaletten när jag hörde en röst från toaletten bredvid som sa,

- Hej hur mår du?

Jag är ju inte precis den typen som brukar konversera med främlingar när jag sitter på toaletten men jag vet inte vad som flög i mig för jag svarade,

- Jo då, jag mår väl bra...

Den andra killen svarade,

- Vad gör du för någonting då?

Vad var det där för någon dum fråga tänkte jag men svarade,

- Jag är ute och går en liten tur.

Det enda jag har i tankarna just nu är att bli klar så fort som möjligt så att jag kan gå därifrån när jag hör att killen i båset bredvid ställer en ny fråga.

- Kan jag komma över till dig sen?

Hmm, tänkte jag det där var också en konstig fråga. Hövlig som jag är så svarar jag ändå,

- Nää, det ska komma förbi några från jobbet senare så det går nog inte så bra idag...

Då hör jag killen bredvid nervöst säga,

- Du, kan jag ringa upp dig senare. Det är någon idiot i toabåset bredvid som sitter och svarar på allt jag säger till dej.


2011-05-14 | 20:44:10

hos rebecka

Hejsan!
Idag har bara varit en depp dag känns det som... ne men allt har gått dåligt skulle ju tävla idag och det gick skit verkligen! jaja men min häst är grym i alla fall.
Nu sitter jag hos rebecka och vi ska snart äta pizza och fläska i oss.. Sedan ska vi åka till hennes kompis och kolla på melodifestivalen eller va det var hehe

ne nu får jag gå!
puss o hej

jag ludde och rebecka

2011-05-14 | 16:59:00

inspiration @ weheartit.com



2011-05-13 | 22:34:32

KISSSS & TUSSEKNUT

hemma hos issa nu och vi har precis kollat på black swan, den va jättebra men jag känner att jag måste se den igen för den va så finurlig på något sett.. hehe, nu ska vi chilla lite framför harry potter(<3) skulle jag tro, ätit god paj och pannkakor med. slänger upp trailer på filmerna söndag kväll eller något, haa det bra! (L)
2011-05-13 | 19:51:00

GOOOGOOO

Den unge magistern på landet frågar klassen om det är någon som vet vem som har pallat äpplen i hans trädgård i natt.

Ingen sa något, men Oskar på sista bänken ser ganska skyldig ut.

- Vet du något om det här Oskar?

- Jag hörde inte vad magistern sa, det hörs så dåligt här borta.

- Jaså du, det hörs dåligt. Då byter vi plats så får du fråga mej någonting så ska jag svara.

Oskar går fram till katedern och frågar:

- Är det någon som vet vem som hoppade ut genom fönstret till min systers rum i natt?

Efter en stunds tystnad kommer svaret från magistern:

- Jag håller verkligen med dej Oskar, det hörs väldigt dåligt här borta!


2011-05-13 | 15:49:23

jarana

Jaranas gammla ägare tog kontakt med mig idag, tyckte jag var roligt! Hon skickade två bilder när hon hade henne för lixom 7 årsedan. Hon var jätte mörk då. dock visste inte hon vad som hade hänt... men hon skulle skicka några bilder på posten också som jag skulle få, hon var jätte snäll!



2011-05-13 | 14:04:19

IVÄG TILL STAN NU

sorryy dålig uppdatering idag men har haft frilufsdag på slottsskogsvallen = friidrott. kul men jobbigt och jag sög haha men men kul endå. kom med i stafetten eftersom att jag fick snabbast tid av tjejerna i klassen men kunde inte springa så snabbt när det väl gällde för hade sträckt mig innan :/ ajaaa, nu ska jag till stan med matte och träffa issa, sen sova hos issa och sen sova hos carro imorn + grillkväll och på söndag tävla = FULLT UPP = ingen bloggning.. ska försöka slänga upp ngt tidsinställt och ta med mig kameran.. hehe.. BYYYE

hahha, lite skev bild på mig och min bror men jaaaajaaa skit samma! vi är snygga i verkligheten istället... not :D

2011-05-13 | 13:26:34

dagen

Hej på er! :)
Kom precis hem från bulycke, vi var där från 9- 12 och vi kollade när alla lärade "hopp tävla" haha typ bommar, men dom sög ialla fall :) nu måste jag plugga har bara 8 inlämningar kvar woho.. Sedan ska jag åka till stallet och rida prill och sedna US möte :) sedan sova hos Rebecka.

nu nu får jag plugga!

damp video


2011-05-13 | 12:54:24

det går bra nu, eller?

Polisen stoppar en bil och gratulerar föraren:

- Grattis ni är den tusende bilisten som kom ihåg säkerhetsbältet. Ni har vunnit 10000 kr. Vad ska ni göra med pengarna, undrar polisen.

- Jag tror jag ska ta körkort! svarade föraren.

- Lyssna inte på honom! Han säger så mycket dumt när han har druckit för mycket, säger kvinnan i passagerarsätet.

- Klatskallar! säger mannen i baksätet, jag visste att vi inte skulle komma långt i den här jävla stulna bilen.

En pinsam tystnad uppstår tills ett dovt ljud från bagageluckan hörs:

- Har vi kommit över gränsen än?


2011-05-12 | 21:58:00

plugghest

Hej på er!
kom precis hem från stallet och är svin trött och nu måste ja plugga? död tjej. Idag red jag en ponny som hette Leo haha den är jätte söt! men ialla fall jag ramlade av... vi skulle träna "miljö träning" så vi la ut lakan typ på marken och lite så här äckliga saker? men ialla fall så va han först rädd för allt sedan så var han rätt lugn och inte speciellt rädd vad jag trodde så skulle vi gå över den där mattan och när vi är i mitten av den så blir han rädd för någonting för det låter och då ställer han sig rakt upp och kastar sig åt sidan, hahaha. Det var lite kul, men annars var den jätte fin :D
Sedan hopp tränade jag Prill och det gick faktiskt ganska bra :) det var bra galopp mot hindrena och allt! Det blir bara bättre och bättre, min prinzessa!

ne nu måste jag plugga, har 8 inlämningar och 1 prov som ska vara klart på 1 och en halv vecka :O kommer aldrig att hinna!

Puss o hej!
en bild på mig och prill för några dagar sedan

2011-05-12 | 18:08:11

Chalet Girl

har precis kollat på filmen Chalet Girl och den va superbra! :) nu ska jag iväg till stallet så fort olivia ringer och säger att vi ska åka. taggaaa gymkhanaträning. iaf, filmen handlade om en tjej som var "hembiträde" typ åt en rik familj och så börjar hon gilla sonen i familjen + massa mer. den va naaajs!

2011-05-12 | 16:04:00

Mörkt här inne

En kvinna har tagit med sig sin älskare hem under dagen, medan hennes man är på sitt arbete.

Utan att hon vet det så har hennes nioårige son gömt sig i garderoben.

Hennes man kommer överraskande hem, så hon gömmer älskaren i garderoben, där den lille pojken redan är.

Den lille pojken säger: Mörkt här inne.

Mannen: Ja det är det.

Pojken: Jag har en baseboll.

Mannen: Det är ju bra

Pojken: Vill du köpa den?

Mannen: Nej, tack.

Pojken: Min pappa är utanför.

Mannen: Hur mycket?

2500:-

Mannen: Ok.

Någon vecka senare, händer det igen att pojken och mammans älskare är i garderoben tillsammans.

Den lille pojken säger: Mörkt här inne.

Mannen: Ja det är det

Pojken: Jag har en basebollhandske.

Mammans älskare minns förra gången och frågar: Hur mycket?

-Pojken: 7.500:-

-Mannen: Ok.

Några dagar senare säger pappan till pojken:

- Hämta handsken och basebollen så går vi ut kastar lite.

- Jag kan inte. Jag har sålt dem.

- För hur mycket då?

- 10.000:-

Pappan blir upprörd:

- Det är inte snällt att ta så hutlöst betalat av dina vänner.

Det är många gånger mera än de kostar nya.

Du får följa med till kyrkan och bikta dig för prästen. om går till kyrkan och pappan placerar pojken i biktbåset, stänger dörren  och sätter sig att vänta utanför.

Pojken säger: Mörkt här inne.

Prästen: Börja inte med den där skiten nu igen...


2011-05-12 | 12:03:58

inspiration @ weheartit.com


2011-05-12 | 08:52:17

genom eld

Nu sticker jag till stallet för att prao sedan hopplektion med prill :), hoppas det går bra! haha idag hinne rjag inte uppdratera någonting typ för jag ska vara i stallet hela dagen som alltid på torsdagar...
På lördag är det pay and jump på alleby som jag och Prinzess ska vara med på, får se vilka höjder det blir men det är inte höjden som spelar roll för jag vet att hon kan hoppa det är bara vägarna och till hindren som vi ska träna på.
Red ut igår och hon älskar verkligen att springa :D underbara prill

Ne nu får jag gå, lennart väntar på mig där nere!

gammal bild

2011-05-12 | 07:27:51

snabb update!

godmorgon! :) har sjukt brottom så måste upp och äta frulle nu, sen skolan. lång tråkig dag som jag inte ser fram emot men men, fortsätter kämpa! nu måste jah gå, bye.

ny fin bild på justin ♥ han är ju såå snygg & go!
2011-05-11 | 22:30:48

tatuering!

Funderar på tatuera mig på innsidan av foten. Tänkte skriva strength and honor som betyder styrka och heder. Jag har tänkt på det länge men har aldrig riktigt vågat men nu har jag nästan bestämt mig. Strenght and honor betyder att jag har klarat av saker som jag aldrig trodde jag skulle klara av och det är en symbol för min pappa, vi sa alltid det. Plus att dom säger så i världens bästa film, gladiator <3.
Varför jag vill skriva på inne sidan av foten?, det är inte riktigt foten men på lite längre upp och där vid knölen. Det är för jag inte vill att det ska synas för mycket om jag ångrar mig, men det tror jag inte att jag gör. Fast alla säger att det gör jätte ont att tatuera där bara för det ben så nära. Men men jag ska tänka lite på det sedan får jag se men jag har nästan bestämt mig :)

så fast på andra sidan och det ska stå strenght and honor.
vad tycker ni ?


2011-05-11 | 19:16:09

gissa vem #7



2011-05-11 | 19:00:27

GOOGLE ROCK!

Någon mer än jag som älskar google's framsidsbilder? Superkul att det är olika hela tiden tycker jag, alltid lika spännande.. Eller, vad tycker ni? Hiss eller diss till google's kreativitet?


2011-05-11 | 18:32:27

plugga, jaajooo kanske!

Försöker att plugga, har historiainlämning tills imorgon som måste gå bra för annars får jag ig. Fick cp-dåligt resultat på förra provet så nu måste jag visa att jag uppnår g-kriterierna hehe. Vad har hänt med mig? Ska göra en filmanalys om Pearl Harbor som är en av de finaste filmerna jag sett, sååå sorglig. Nu måste jag tillbaka till arbetet, eller vilket arbete förresten - jag har ju inte börjat?

Visst har jag kommit långt? Skrivit många meningar och så, känns bra.

2011-05-11 | 18:08:38

Jag ska bli designer, fast nääää!

Halloj på er. För några veckor sedan blev jag klar med mitt slöjdprojekt som var en klänning. Har glömt att ta med den hem alla gånger men i fredags fick jag tillslut med den hem! :) Tog lite bilder då jag har på mig klänningen så tänkte visa hur den blev, ganska låg urringning men pallade inte göra om massa. Kommentera gärna vad ni tycker om den!? :)

Vad tycker ni, va klänningen fin?

2011-05-11 | 15:29:13

humoooor! haha

En amerikansk soldat som låg stationerad i Afghanistan fick nyligen ett brev från sin flickvän hemma i staterna.
I brevet stod följande:

- Kära Raymond!
Jag är ledsen, men jag vill inte fortsätta vårt förhållande. Avståndet mellan oss är för stort. Dessutom måste jag erkänna att jag varit otrogen mot dig två gånger sedan du for så det är lika bra att det är slut. Sorry.
PS. Kan du vara snäll och skicka tillbaka fotot jag gav dig...
Hejdå / Wendy

Soldaten, som såg lite tagen ut, gick runt bland sina kamrater Och samlade in alla bilder han kunde få tag på, på flickvänner, systrar, kusiner, ex, fastrar och mostrar...
Tillsammans med bilden på Wendy la han alla fotona i ett kuvert. Det blev det hela 57 bilder. Han la med en ett meddelande...

- Kära Wendy!
Jag är ledsen, men jag har glömt vem du är!
Var snäll och plocka ut din bild och skicka tillbaka resten...

2011-05-11 | 14:16:20

Beastly

har haft matte nationella idag och det gick åt helv*te, vill inte ens prata om det! nu har vi svenska och jag har bara kollat på film. det blev beastly idag och hjälp vad bra den va! verkligen värd att se, så himla fin tyckte jag. rätt pinsamt att sitta och lipa i klassrummet men det va superbra. snyggaste alex pettyfer va ju med så därför blev den ännu bättre! (L) hade inte hört talas om filmen förens förra veckan typ då jag läste om den i denna bloggen!

filmen handlar om en snygg, poppis kille (alex pettyfer) som är taskig och sånt hela tiden, och så får han en förtrollelse över sig typ som gör att han blir sjukt ful och måste hitta någon som tycker om honom för den han är inom en ganska kort period. åhh den va så fin! även venessa hudgens är med som skådespelare.



2011-05-11 | 10:51:45

rätt svar #6

inte så många som svarade rätt men är ju bra att man har olika svårhetsnivåer? :)

rätt svarade: http://elinpassanisi.blogg.se/ http://fridajohanssons.blogg.se/

2011-05-10 | 21:41:53

For the Widows in Paradise

älskar verkligen den här låten!



2011-05-10 | 17:05:11

off

Hej på er!
nu tänkte jag dra till stallet och så ska vi ha funktionärs möte fast jag vet inte om jag ska vara med för jag jobbar på söndagar då bohuscupen ponny hopp är på alleby, så kom och kolla!
Dagen innan är det pay and ride som jag och prill ska vara med på :) kulkul. fast det är på gräs haha så det blir kul att se.

för övrigt är jag helt off... är negativt till allt känns det som och jag stör mig på alla. Ne men blir helt galen på folk nu. Det känns som allt händer mig och alla hackar på mig för minsta sak? jag vet det hörs ego men det känns så nu.

aja ska dra nu!


2011-05-10 | 16:40:00

TIDNINGAR TILL 10 ÅRINGAR? haha

hahaha, helt galet roligt att läsa cp artiklar! gör min dag att läsa konstiga grejjer (y)

2011-05-10 | 13:01:00

Dag 06 – en låt som påminner dig om ett ställe

Dag 06 – En låt som påminner dig om ett ställe:
Hjälp vad svårt det är att komma på saker när man väl ska, har jag kommit på. Finns massor av låtar som påminner mig om olika personer/platser men just nu står det still i min hjärna. Men Stromae - Alors On Danse påminner mig iallafall om Ann-Maries land i Borås. Jag och Issa va där i somras och då lyssnade vi på den låten mycket, även om vi inte tyckte att den va bra.

 

2011-05-10 | 10:51:00

inspiration @ weheartit.com



2011-05-10 | 10:14:32

gossip girl, bästa serien just nu!

precis kollat klart nyaste avsnittet av gossip girl och åååhhh vad det är bra! det var mycket som klarnades upp och mycket bra som hände men det slutade spännande så kan knappt vänta tills nästa vecka. vad kommer att hända, åhh bara ett avsnitt kvar nu ju.

just nu sitter jag med natta i solen och egentligen har vi lektion tror jag men vet inte vilken sal då det blivit flyttat(?) har lite smått panik därför hehe, så nu ska jag försöka få tag på någon pluggis i min klass! :)


åh saknar jenny i gossip girl ♥

2011-05-10 | 08:11:12

godmorgon

Vaknade och jag har försovit mig och det är inte bra för jag har nationella nu halv 9 och jag håller på och göra iordning mig nu hehe får skynda
Ne men idag ska jag inte göra speciellt mycket, först tråkiga skolan och sedan till prilli och vi ska rida dressyr lektion för marie kul kul hoppas det går bra :).

Aja nu får jag sticka puss o hej!


2011-05-09 | 22:20:21

jag borde plugga eller sova!

tjooo! sitter och "pluggar" vilket går åt hel*ete. nu ger jag upp och bloggar istället, ska kanske se en film med men klockan blir så mycket så får se hur jag gör. har nämligen inte kollat på film på över en vecka! eller nej nu ljuger jag men iaf flera dagar :p
ahhh måste plugga. om någon har en grym filmanalys om filmen pearl harbor/andra världskriget så vore ju det super om man ville skicka den till mig? haha! xd

är tröööttt så ska sova, och sorry för den dåliga uppdateringen men när jag väl hade tid så va blogg.se cpskadat. :( tänkte att jag slänger med lite bilder från i fredags med! :)


syslöööjd + sneakpeak av min klänning som jag blev klar med i fredags.
vill ni se mer bilder på klänningen?


efter skolan åkte jag och bowlade med thea, matte och karin! superkul.


fina giirls på bowlingen! grymma va vi, thea och karin startade med två strikar direkt ;)


efter det så grillade vi, även natta och amanda kom då! :)


mer grill bilder. fina amanda och thea! ♥

2011-05-09 | 16:40:34

i'll do anything for you

Idag började bloggen funka igen efter att den hade varit nerlagt i 1 dygn? tur det
Vet inte varför den gjorde så riktigt...
ialla fall i dag ska Prillan få nya skor och så tänkte jag rida ut tror jag :)
efter jag har varit i stallet ska jag nog kolla på OC igen , gjorde det igår och shit va länge sedan det var jag
gjorde det. Glömde bort att det var så bra!

ne nu ska jag äta, ha en fortsatt bra dag!


2011-05-09 | 15:09:03

inspiration @ weheartit.com



2011-05-09 | 15:04:59

gissa vem #6

2011-05-09 | 15:03:35

Dag 05 – en låt som påminner dig om någon

Dag 05 – en låt som påminner dig om någon
Att man alltid ska få hjärnsläpp.. Nej men Willow Smiths låt Whip my hair påminner mig om Sarah i min klass. Underbara Sarah som har bäst musiksmak. Anledningen till att Whip my hair påminner mig om henne är den att första gången jag hörde låten var på hennes blogg www.baralillasarah.blogg.se där jag även många andra gånger hör låtar för första gången.


Sarah kan massor av låtar och om jag inte kommer ihåg namnet på någon så kan jag alltid fråga henne. Ledtrådarna "man blir glad av den, toro, spanska, nrj" gjorde att hon visste precis vilken låt jag menade, inte illa vaaa va va? Låten jag menade var självklart Don Omar - Danza Kuduro ft. Lucenzo! Riktigt härlig låt som gör mig superglad - och självklart påminner mig om Sarah som jag tycker om massor. En riktigt härlig prick som är världens coolaste rosa helikopter.


2011-05-09 | 10:41:46

rätt svar #5

rätt svar va självklart KUNGEN, hur cool är han inte? rätt svarade: http://perssoneemma.blogg.se/ http://lindagustafssoon.blogg.se/ http://lindagustafssoon.blogg.se/ http://smilinggirls.blogg.se/ http://sofiaforss.blogg.se/ http://liivetmedponny.blogg.se/

2011-05-08 | 20:02:00

the back up plan

Kollade precis på the back up plan och den är faktiskt ganska bra!
Ialla fall se värd!,så ifall om ni inte har något att göra så tycker jag du ska kolla på den här filmen  :)



2011-05-08 | 18:55:58

GRATTIS!

Hej på er!
kom precis hem från stallet och har varit där sedan klockarn 9 ? haha seg. Ialla fall igår kväll så hade jag och några kompis grill kväll och det var jätte mysigt :), sedan sov jag över hos carro och sedan ja sedan sov vi haha me and sandra asso. Tur att jag jobbar med henne på söndagar! Men ialla fall idag har jag hoppat med prill och det gick faktiskt någolunda bra :) vi hoppade inte så högt men jag vet redan att hon kan hoppa högt så det är inte det vi behöver träna på utan det är vägarna till hindrena och till hindrena som hon blir så stressad :). hon älskar verkligen att hoppa!

Ne nu ska jag gå och duscha puss o hej!
Just det ja, grattis till alleby som både kom 1a i stor häst hoppning och gymkhana, ni är grymma!

2011-05-07 | 11:38:22

let me sign

gomorgon!
Nu har jag lite brottom ska up US möte sedan rida underbara prill sedan blir det grillkväll med goa tjejerna och sedan ska sandra sova över här :).
Egentligen skulle jag sovit hos rebecka igår men det blev inte så och så skulle jag gå på hennes komfimation men det blev inte så heller för ingen kunnde köra mig. Men ialla fall jag kollde precis på twilight, jag brukar inte gilla dom men den blir faktiskt bättre och bättre för varje gång man ser den :).

Ne nu får jag gå puss o hej! :)


2011-05-06 | 17:49:00

nolvik

Så nu har jag fixat en film som ni kan se som är ifrån tävlingen i nolvik det gick sydär men ändå nöjd :).
Se själva och se vad ni tycker!





2011-05-06 | 16:52:03

inspiration @ weheartit.com



2011-05-06 | 11:18:08

gissa vem #5


2011-05-06 | 10:26:55

försenad...

2 och en halv timma försenad, bra jobbat! asså orkar verkligen inte skolan just nu, är så himla skoltrött! ne nu får jag faktiskt ta tag i det.

ne nu får jag åka puss o hej!

haha det ser ut som jag har världens rand men det ser man inte i verkligheten så ni behöver inte vara oroliga...


2011-05-06 | 08:16:22

true colors

Go mörron på er!
Nu sitter jag och är svin trött och jag börjar om 10 minuter, har inte ens bytit om eller gjort i ordning mig alls så kommer komma lite försent.. som vanligt typ.
Idag ska jag nog inte göra så mycket jag ska hoppa med prilli och sedan kanske sova över hos rebecka :) Just det ja, jag har några nya filmer när jag rider prill ifall om ni vill se ? :) släng en komentar då!

Ne nu får jag gå och äta, ha en grym dag!
Vill ha mer sol!



haha damp bilder

2011-05-05 | 23:51:03

rätt svar #4


roligt att så många svarade! inom kort kommer en ny "gissa vem" upp. länkningar: http://mittlivsombighead.blogg.se/ http://amyah.blogg.se/ http://chiniesthai.blogg.se/ http://linnnrosenkvist.blogg.se/ http://perssoneemma.blogg.se/ http://theresefelicia.blogg.se/ http://fridajohanssons.blogg.se/ http://fjaelkis.blogg.se/ http://sofiaforss.blogg.se/ http://flugan.beldo.se/ http://nathalienyren.blogg.se/ http://fridahagstrom.blogg.se/

2011-05-05 | 21:50:25

i miss you!

Hej på er
kom precis hem från stallet och är svin trött men nu måste man göra en inlämning som ska vara klar till imon jobbigt!
aja men idag på ridningen gick det väll bra eller vi gjorde inte så mycket, men efter lektionen red jag lite bara och hon var jätte bra! helst galopp fattningarna, behövde knappt göra någonting hon bara la sig där och i form direkt också :) duktig tjej, hon gör mig mer och mer förvånad för varje dag som går.

Ne nu får jag plugga, Hoppas ni har haft en bra dag!

puss o hej


2011-05-05 | 14:11:30

gissa vem #4

2011-05-05 | 12:57:37

depeche mode idag!

halloo, har engelska och jag ät hungrig. vill bara hem och äta massa god mat framför en bra film men neej då har man två lektioner kvar. iaf, hade nationella prov i matte idag och det gick inte alls bra. failade sönder på den lite svårare delen så får se om jag kommer sänka mitt betyg ett eller två snäpp.

inspiration från weheartit!

är med och tävlar om en foundation på denna bloggen i sammarbete med http://smashit.se. gå in på hennes blogg och anmäl er ni också, superbra tävling. :)


2011-05-04 | 22:32:43

mimmis place

Hej på er och förlåt för dålig uppdratering men har inte hunnit.
nu sitter jag med mimmi och vi ska snart kolla på film, himlen är oskyldigt blå. Sedan vet jag inte riktigt vad vi ska göra men någonting, :).
imon blir det att prao på alleby hehe och hopp träning.

Ne nu får jag gå annars får mimmi damp... ;D

en bild på mig och mimmi :)

2011-05-04 | 21:36:48

felicias humor sådär på kvällen!

Igår åkte jag in till stan för att betala en massa skatt på systembolaget. Jag var där inne i ca 10 minuter. När jag kommer ut står en polis rätt utanför ingången och skriver en parkeringsbot! Jag går fram till honom och säger:


- Kom igen nu, var lite schysst och riv lappen...!? Snälla, har du inget viktigare att göra en fredagseftermiddag...?


Han ignorerade mig totalt och fortsatte skriva... Jag kallade honom för skrivbordsryttare och sa att han säkert var bög också! Han gav mig en blick och skrev oberört ut en ny bot för att bilen hade slitna däck!? Då kallade jag honom för din lilla djävla hästskit! Han skrev klart den andra boten och satte den tillsammans med den första på vindrutan och började på en tredje!! Det här höll på i ungefär 10 minuter...ju mer jag skrek åt honom, desto fler böter skrev han utan att säga ett enda ord.......


Därefter gick jag vidare till min bil, som stod i parkeringshuset 200 meter därifrån. Vill bara framhålla att det är viktigt att ha lite kul varje dag!


2011-05-04 | 14:49:34

ännu en go artikel haha:

2011-05-04 | 11:22:06

Pearl Harbor

tjoo, felicia här. har matte och ska egentligen plugga inför matte nationella imorn, men vad gör man inte för bloggen? ;) nämen tänkte skriva lite om en gryyym film nämligen Pearl Harbor.
skulle kolla på en film om andra världskriget med historian nu och sen göra ett arbete om filmen typ. superkul arbete tycker jag då det va riktiga spelfilmer vi skulle kolla på. började kolla på lektionen igår och såg klart den hemma på kvällen. och vet ni vad, den va sååå bra! jättesorglig men endå sjukt grym. grät massor och var blöt över hela ansiktet.
om ni inte sett filmen, SE DEN! så himla fin och grym, bra bra bra.

 

2011-05-04 | 10:41:11

guess who?? JESSIE J

roligt att så många svarade rätt! :) http://fridajohanssons.blogg.se/ http://flugan.beldo.se/ http://sofijaarvidsson.blogg.se/ http://matildays.blogg.se/ http://evvesliv.blogg.se/ http://lifeofemmi.blogg.se/ http://theresefelicia.blogg.se/ http://jjaniina.blogg.se/ http://toppenthea.blogg.se/ http://mallansundqvist.blogg.se/ http://verastudio.blogg.se/ http://nathalienyren.blogg.se/
2011-05-04 | 08:00:39

born this way

Vaknade precis och har väldigt brottom eftersom jag ska ha engelska nationella och jag kan verkligen inte engelska haha. Men ialla fall slutar tidigare idag typ 1 rätt skönt :) sedan ska jag åka till stallet och sedan sova hos Mimmi.


ses senare!
HA EN GRYM DAG!

2011-05-03 | 22:51:18

grym häst

Kom precis hem från stallet och har varit där hela dagen känns det som! segt haha men prillan var grym idag, ialla fall i skänkel vikningarna. Hon gick i form och allt i skänkelvikningarna det brukar hon inte göra :) underbara häst!
Har faktiskt fått mycket positi beröm nu med henne! :) sånna jag inte äns känner , det är faktiskt riktigt kul. Det trodde man inte innan haha, ett tag var hon lite knäpp.

aja imon ska jag ha nationella så nu får jag inte komma försent, då är jag ner slagen av mig själv. hehe ne men om jag missar den så får man inte göra om det. Sedan ska vi typ göra det vi har kvar, för mig alltså massa inlämningar. Så vi slutar tidigare imon, bra det! :) ne nu ska jag gå och lägga mig är jätte trött.

underbara prill


2011-05-03 | 19:57:00

Erik Saade!

Goaste artikeln på länge asså! Gissa om jag dog av skratt när jag läste den? Perfekt Felicia humor haha. Mer sånna här vill man ha. Tänk en tidning full med roliga som denna, då hade jag läst tidningen varje dag! Tänkte fortsätta med att lägga upp random roliga artiklar hehe, vill ni det? :)

2011-05-03 | 16:35:00

10 sanningar

1. Jag hatar falska personer och såna som alltid vill ha uppmärksamhet
2. Jag har dåligt självförtroände
3. Jag älskar att sitta på toa hemma och bara tänka     ( när jag var liten så stängde jag alltid in mig i toan när jag var ledsen)
4. Jag hatar att spendera pengar
5. Jag önskar att min pappa var hos mig just nu
6. Jag vill resa utomlands nu
7. Jag tycker jag är tjock men jag kan inte gå ner i vikt känns det som
8. Jag verkligen älskar musik, det skulle jag aldrig kunna leva utan
9. Jag drömmer om saker hela tidern som aldrig kommer hända. känns som jag lever ett annat liv i stället för mitt eget ibland bara för jag tänker hela tidern.
10. Jag skulle aldrig kunna skada något stort djur( alltså inte maskar och sånt utan riktiga)
2011-05-03 | 14:29:32

inspiration @ weheartit.com



2011-05-03 | 14:28:00

tröttt och sliten som fäään.

har matte och ska egentligen plugga inför nationella men pallar verkligen inte. istället sitter jag och gör ingenting, nice. ska till stallet och hoppträna på tigger sen, hoppas att det kommer gå bättre än förra veckan iaf. sjukt trött så får se till att piggna till lite. har ju gympa snart också så då får man väl lite energi kan man hoppas. eller så blir det tvärt om kanske... jaja, nu bara babblar jag. chaoooo!

snyggingen (L) haha, är han inte fööör söt?

2011-05-03 | 11:11:47

GODMORGON


Jag hann inte blogga imorse men därför bloggar jag nu :) nu ska jag gå och äta men måste vänta på linda för hon är i skolkören? hehe ja. Eftersom hon inte vill söka till idol så går hon till skol kören med sånna som sjunger falskt och inte ens kan sätta en ton rätt haha, tönt.
Ne men idag ska jag inte göra någonting förutom att rida lektion för marie i någon grupp kom inte ihåg vilken det var men idag ska prill jobba! :)

Ne nu ska jag plugga lite för har prov nästa lektion och jag kan ingenting typ, hata skolan. Vi fick en inlämning till nu asså vi har 4 inlämningar som vi ska göra nu... sämst!

Aja ha en grym regnig dag!
haha jätte ful bild men jag fick skynda mig för datorn lägger av den har inget batteri

2011-05-02 | 21:14:34

ica jerry och ulf

haha så jäkla shön! Älskar ica reklamerna



2011-05-02 | 19:03:11

det är elfenbenskusten JAOO!

tjoo, SKA (måste) plugga nu. har geografi redovisning imorgon som jag knappt börjat på, tagit lite fakta från google bara. annars nice skoldag. först bild då vi satt ute och ritade av skolgården. efter det engelska då jag va helt off, satt i min egna värld och fattade ingenting.

efter det go bamba + matkrig med killarna i klassen = dampiga lärare. haha, halva klassen ska gå och be om ursäkt till bambapersonalen imorn + att om det händer något liknande igen så kommer vi inte att få äta i bamba utan kommer att få mackor att äta (wtf?).

sen seg spanska och galen teknik lektion som gick sjukt fort. efter det hade vi svenska då vi diskuterade en film vi sett på bio. pratade även om "bamba-kaoset" som vår klassföreståndare hade damp över.

"jag är besviken på er, att jag ska behöva skämmas. alltid likadant, kommer olika lärare och direkt vet jag att det är 9H det handlar om.. ni beter er som småbarn och jävlar vilken dålig stil. imorgon går ni och ber om ursäkt till bambapersonalen och om det händer igen så får ni antingen mackor eller fixa mat på egen hand."

...ungefär så lät det när vi blev utskällda + att vi i klassen kaxade emot och fick damp-aggro-anfall mot oss hehe. min uppfattning av det hela kommer i ett inlägg sen! :) skrev ett JÄTTELÅNGT inlägg och så raderades det, just nu har jag damp.

2011-05-02 | 18:46:00

jag kommer att visa er!

Ibland blir jag så jävla trött bara, på allt! Människor och hela jorden. Det känns som alla är falska, alla snackar bakom ryggen på mig. Dom tror att jag inte klarar det. Men jag vet att jag kommer klara det och ni kan inte trycka ner mig längre. Är så jävla trött på det! 
Vi har redan kommit en bit på vägen och jag ska inte ge upp. Nej för det är inte en sånn person jag är! Jag har gått igenom mycket och jag gnäller inte för det. Jag står upp för vem jag är och jag lovar er jag kommer att visa er.

Jag vet att jag inte är snygg eller smal som man "ska" se ut.. men det är inte jag som har bestämmt att jag ska se ut så här och jag gnäller inte på det. Eller jo att jag är lite över viktig men inte någonting annat.
Man börjar ju undra ibland, jag vet att jag har väldigt dåligt självförtroände men det går uppåt och uppåt och det blir faktiskt lättare när jag ser hur ni är som personer, det är en sånn jag inte vill bli. jag kommer bli bättre människa än vad ni någonsin kommer att bli.

jag ska visa er!

2011-05-02 | 16:53:10

Vad tycker ni jag ska lägga upp för bild minnen?

Jag tänkte lägga upp några bild minnen som jag har på kort.. så jag har några förslag som ni får rösta på:

Tävlingar?
Resor?
kompisar?
Stallet?
Djur jag har haft?


2011-05-02 | 16:10:27

.

Kom precis hem från skolan och nu ska jag äta pankakor och sedan efterrätt som blir jordgubbar med glass för min bror har namnsdag :D så gratta honom  ;)
Sedan åker jag till stallet och rider bästa prill. Rider nog dressyr eller så rider jag ut. imon ska jag rida dressyr lektion för marie.






shön låt



2011-05-02 | 13:58:00

gissa vem #3


2011-05-02 | 13:22:53

KEX CHOKLAD KÅNKELBÄR!?

Haha, gick in och kollade på lite nyheter.. Då såg jag det sjukaste. Som ni säkert vet så har det kommit en ganska ny Kex choklad smak, blåbär. Läs artikeln så får ni en förklaring varför den slutat säljas:

 



2011-05-02 | 11:14:00

snyggt till sommaren!


jag vill väldigt gärna ha en enkel topp som är magtröja eller som dessa, halvt magtröjor typ. tycker det är sjukt snyggt, speciellt nu till sommaren. man behöver ju inte köpa någon dyr utan det finns ju massor fina på t.ex h&m. här tog jag med två olika modeller från h&m och gina tricot. vad tycker ni, hiss eller diss? :)

2011-05-02 | 09:23:13

all i want is you

gomorgon på er!
är så jäkla trött idag, helt sjukt. Lust att bara skita i skolan är helt depp känns det som... ne men jag måste gå för jag har fått så mycket frånvaro.
Men i alla fall så idag ska jag inte göra någonting typ förutom att rida och plugga ( har prov imorgon).

såg att man bara får lyssna 10 timmar på spotify, så dåligt! :( vill ha tillbaka den gamla.



2011-05-01 | 22:31:58

solsidan

Förlåt för att jag har varit så off men är så jäkla trött idag, helt sjukt. Nu har jag suttit och kollat på hela solsidan sesong 1 haha snacka om att inte ha något liv. haha men det är ju bara så grymt! helst ove haha han är ju för go.

Vet ni något om spotify? för det skulle ju vara så om inte kunde lyssna om man inte hade premium den 1 maj men jag kan lyssna som vanligt. hehe är det bara min som funkar eller dampar alla?


Ne nu ska jag gå och lägga mig ( onödigt inlägg, jag vet)
p.s jag har svin ont i ryggen jag kan inte ens sträcka på mig... :( d.s



2011-05-01 | 20:41:43

Rätt svar: Kissie

Mycket roligare denna gången då det va flera som gissade rätt. Personen var självklart Kissie vilket dem flesta gissade rätt på! De som gissade rätt var: http://puffiie.blogg.se http://meelindabeerg.blogg.se/ http://fridahagstrom.blogg.se/ http://mallansundqvist.blogg.se/ http://toppenthea.blogg.se/ http://jonssonsfoton.blogg.se/ http://amyah.blogg.se/ http://sofiaforss.blogg.se/ http://fridisi.blogg.se/

2011-05-01 | 19:03:00

bildbomb från tävlingen 24 april 2011

Jag och Molly, upphopp! © Bilderna fotade av Erikas mamma eller Emma Gårdshage(?)

 

Molly och jag, muggar.

 

Snyyyggt haha!

 

Jag och Molly, upphopp - spänner.

 

Flygande polle + fokuserad ryttare? Aww så glad är hon ♥

 

HIPPOOO, glad hest och jag!

 

Cartoon, jag och Molly.

 

Gillar denna bilden! Svärd, jag och Molly. Visst är hon söt då hon har öronen framåt? :')

 

Jag och Molly © Julia Sundberg

 

Erika & Polo, jag & Molly, Isabell & Pongo, Felicia & LG, Olivia & Melde. Ni är bäst! ♥

2011-05-01 | 17:09:15

dragen?

Hej på er och förlåt för dålig uppdratering men jag har inte hunnit.
Ialla fall igår så var jag hos therese och det var väll ungefär 15 där så inte jätte många men goa människor! Vi grillade och ja haha ne men det var kul ialla fall:)
Vad gjorde ni på valborg?

Just det ja idag när jag red asså shit va grym hon var! Red dressyr och ja hon var grym i galoppen och traven! Hon går i form i ökad trav nu och när jag sitter ner annars när jag sitter ner i traven på henne så tror hon vi ska galoppera hela tidern.. hehe men men hon är bäst min lilla prinzessa!

är för trött för att visas på bild så det får bli en gammal hehe :)

// Erika
2011-05-01 | 16:24:00

Dag 04 – en låt som gör dig ledsen

Dag 04 – en låt som gör dig ledsen

låtar som gör mig ledsna är ofta låtar som påminner mig om speciella personer/tillfällen och goodbye my lover med james blunt påminner mig om shadow, världens bästa shadow. saknar honom massor! ♥

 

 

2011-05-01 | 15:16:14

1 maj 2011

tjaoo, felicia här. nu ska jag pluggaaa gärnet så kommer inte kunna uppdatera tyvärr. sov hos thea inatt så har inte varit hemma så länge.. bara ätit och sånt. jag är reedigt trött och vill bara sova men nej då ska man plugga.
igår gick först jag, thea och matte hem till karin där vi träffade karin och henrik. vi åkte en snabbis till hemköp och handlade lite sen vidare till hinsholmen där vi mötte några av karins kompisar, sen träffade massa som jag inte kommer ihåg namnen på typ hehe och satt vid en eld.
sen drog vi vidare och träffade ännu mer folk. kommer faktiskt ihåg massa namn från promenaden (y) sen gick vi hem till en som heter ellinor ett tag. :) vid kvart i 1 någon gång kom vi hem till thea tror jag det va.

jag, karin och matte hemma hos ellinor!

 

trött matilda hemma hos thea!

 

2011-05-01 | 13:55:25

inspiration @ weheartit.com



2011-05-01 | 01:12:00

det 'r niiiiceee!

kom nysss hem till thea efter en niiice kväll! har haft det skuuukt nice och träffat massa niceee folk. nu ska vi sovaaaa, ha det gött och hopåpas att ni haft en grym valborg1!!! :D uppdaterar såklart!!! allt för bloghennn! ;D
gammal bild från innan vi gick ut, goooa! thea, jag och matteeee på bilden :)))