2011-05-11 | 22:30:48

tatuering!

Funderar på tatuera mig på innsidan av foten. Tänkte skriva strength and honor som betyder styrka och heder. Jag har tänkt på det länge men har aldrig riktigt vågat men nu har jag nästan bestämt mig. Strenght and honor betyder att jag har klarat av saker som jag aldrig trodde jag skulle klara av och det är en symbol för min pappa, vi sa alltid det. Plus att dom säger så i världens bästa film, gladiator <3.
Varför jag vill skriva på inne sidan av foten?, det är inte riktigt foten men på lite längre upp och där vid knölen. Det är för jag inte vill att det ska synas för mycket om jag ångrar mig, men det tror jag inte att jag gör. Fast alla säger att det gör jätte ont att tatuera där bara för det ben så nära. Men men jag ska tänka lite på det sedan får jag se men jag har nästan bestämt mig :)

så fast på andra sidan och det ska stå strenght and honor.
vad tycker ni ?


4 Kommentarer
MELI - Musik/Frisyr/Mode/Makeup!:

Dagens blogg är utsedd, kika in om det blev du och anmäl dig till den nya omgången! Kom ihåg, du får gärna anmäla dig igen även ifall du vann!! Snabblänk: http://mmeeli.blogg.se/2011/may/onsdagens-vinnare-ny-omgang-1.html

KRAM

2011-05-12 | 01:06:09
URL: http://mmeeli.blogg.se/
Signe Sofia:

Vad kul att du är med i dagens blogg, om du vill ha större chans att vinna kan du tipsa en vän om tävlingen. Kram hej!

2011-05-12 | 05:44:25
URL: http://signesofias.blogg.se/
En blogg om Kevin:

Äsch, nonsens. Det gör ont var man än tatuerar sig. Lite smärta mer eller mindre. Kvinnor klarar sånt ;) Go for it! :)

2011-05-12 | 13:39:54
URL: http://tusenniohundraelvadagar.blogg.se/
madde:

Jag tycker att du ska göra det, min kusin har tatuerat sitt efternamn där och det blev jätte fint + att man inte riktigt brukar titta där nere så om man vill ha det lite diskret så är det en jätte bra plats :)

2011-05-14 | 09:41:59
URL: http://mezos.blogg.se.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: