2011-05-19 | 21:28:37

my day - 19 maj 2011

tänkte skriva lite om min dag rolig som jag är. först studiebesök på ale-lyckan som är en återvinningscentral av något slag. där fick vi fika och en liten rundvisning. mycket chill och dubbelt så bra som skolan. slänger med lite random bilder också, de flesta från idag (inte ego-picsen hehe).

efter det åt vi i bamba och sprang runt som galningar i skolan. hade även muntligt nationella i matte som gick bra, väldigt enkelt och hamnade i en rolig grupp. jag + jens + lukas = sigge måste tvinga mig att vara tyst typ hehe.


efter nationella vet jag inte vad som hände, tiden bara rann iväg och jag fick inte jobbat ett skit denna dag heller. hmm, det har redan gått fyra dagar på denna veckan och jag har inte börjat på någon utav de tre inlämningarna vi skulle varit klara med. känns bra!

bella och sarah raggade med mig hem till bella efter skolan. vi åt massa gott mellanmål och pratade lite. efter mer än två timmar kom jag på att jag hade bråttom så då gick vi iväg på en prommenad och så "lämnade" dem mig hemma hos natta eftersom att jag skulle prata lite med henne. efter ungefär en timma hade jag pratat klart med henne och då började jag vandra hemmåt.

min dag blev inte alls som planerad och jag har inte fått gjort någonting av det jag behöver. snart kommer min skolångest och det är inte kul kan jag lova. nu ska jag plugga, måste verkligen det. ni får ha det bra helt enkelt. hoppas att ni haft en bra dag alla bloggläsare.

0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: