2011-05-25 | 14:36:00

HAHAHAHHH!

En ung kille från Kalv i Småland flyttade till Stockholm och gick till ett stort köpcentrum för att söka jobb. Chefen för köpcentrat undrarde:

- Har du någon säljerfarenhet?

- Jorå, jag har jobbat som försäljare hemma i skogarna.

Eftersom chefen tyckte killen verkade trevlig och framåt bestämde han sig för att anställa honom.

- Du kan börja imorgon bitti, sa han till killen. Jag kommer ner efter vi har stängt imorgon kväll och ser hur du har haft det på din första dag.

Killen hade en tung dag, men till slut var den till ända. Efter stängningsdags kom chefen ner som han lovat dagen innan.

- Hur många affärer gjorde du idag? frågade chefen.

- En, svarade han.

Då blev chefen lite fundersam och sade:

- Bara en!? Våra försäljare brukar normalt göra mellan 20 och 30 affärer per dag. Hur mycket pengar rörde sig affären om?

Killen svarade:

- 911 138 kr .

Chefen blev mycket överraskad och sade:

- 911 138 kr !!! Vad sålde du till honom?

- Först sålde jag en liten metkrok. Sedan sålde jag en mellanstor metkrok. Därefter en stor metkrok och sen blev det ett metspö. När jag sedan frågade vart han skulle fiska någonstans svarade han att han skulle åka ner till kusten. Då sa jag att han skulle behöva en båt, så vi gick ner till båtavdelningen. Jag sålde honom den stora Baylinern med dubbla motorer. Därefter visade det sig att hans lilla Honda Civic inte fick dra den stora båten, så jag tog med honom till bilavdelningen och sålde honom den där 4-hjulsdrivna Chevrolet Tahoe’n.

Chefen, som nu var i chocktillstånd sade:

- Så... Du menar alltså att en kille kom in för att köpa en metkrok och du lyckades sälja honom både en båt och en bil?!

Då svarade killen glatt:

- Nej, nej! Han kom in och skulle köpa tamponger till sin fru, och då sa jag att han lika gärna kunde åka och fiska, eftersom helgen ändå skulle bli förstörd!


0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: